aboutus

Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd

Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken: Famousman
Aantal werknemers: 100~300
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Het de Giftbedrijf van Shenzhen ren zhong Zhi jie (de Giftco., Ltd van Shenzhen Famousman), hoofd binnen gevestigd bureau shenzhen, de Provincie van Guangdong in China, fabriek in dongguan. Ons bedrijf volgt het bedrijfsconcept eerst „kwaliteit en kredietwaardigheid eerst“.

 

China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Ons bedrijf levert meer inspanningen om productkwaliteit te verbeteren. Op deze wijze, kan ons bedrijf aan

de aanbiedings one-stop dienst van productontwerp, vervaardiging en verwerking aan de dienst om productkwaliteit te maken op de hoogte met het internationale niveau houden. Onze hoofdproducten omvatten etc. buitensporige giftdoos, kostbare juwelendoos, Juwelenzak, hoogte - de doos van de kwaliteitsmake-up, leerdoos en de levering van de Juwelenopslag, Juwelentoebehoren. welke over de hele wereld populair zijn!

 

China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

wij worden hoofdzakelijk uitgever*kopt aan Europa, Amerikaan, Azië en de landen van het Oosten zoals Duitsland, Frankrijk, de V.S., Zweden, Spanje, het UK, Polen, Denemarken, Italië, Oostenrijk, Colombia, enz.-Producten zijn in binnen- en buitenland populair met juweliers, grote supermarkten, handelsmaatschappijen en groothandelaars van. De klanten zowel in binnenlandse markt overzee als zijn welkom om ons te contacteren. onthaal aan het vestigen van wederzijds voordelige zakelijke relaties met u.

 

China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

 

Wij realiseren het belang van klantentevredenheid.

Wij worden toegewijd aan het verstrekken van de best mogelijke klantenservice aan onze klanten aangezien wij ernaar streven om klanten op lange termijn te bouwen.
Onze klanten zullen altijd aan een levende medewerker van de klantenservice wanneer het roepen van Beroeps voor hulp spreken
stem in met allen 

 

Heet over de hele wereld klanten van welkom om onze fabriek te bezoeken, verwacht alle OEM/ODM-orden

 

China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

wij hebben enigneers ervaren die in juwelengeval voor vele years.we hebben ons eigen ontwerperteam, QC team, goede garantie voor ons product werkten.

China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Famousman Gift Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens